Welkom op de Living Lounge webshop. GRATIS verzending (BE) vanaf €75!

Living Lounge

Lightbox quote inspiratie - Lightbox A5

De lightbox A5 heeft een schattig formaat, maar is soms een uitdaging om tekstjes op te laten passen. Living Lounge schiet ter hulp.

Lightbox quote inspiratie - Lightbox A5

Onze lightbox A5 van A Little Lovely Company is het kleinste formaat uit de collectie. Het is meteen ook het schattigste formaat! Toch is het soms een uitdaging om leuke tekstjes te vinden die erop passen. Of je wil regelmatig eens afwisselen en hebt een gebrek aan opties? We proberen je wat inspiratie te bezorgen in deze blogpost.

Op deze kleine lichtbak passen 5 letters/tekens per rij. Met in totaal twee rijen, heb je dus maar 10 plaatsjes ter beschikking. Niet veel denk je waarschijnlijk meteen? dat valt best wel mee hoor. 
Even vemelden dat wij soms wel eens durven 'sjoemelen' en af en toe de letters ietsje over elkaar schuiven. :-) Zo krijgen we 6 tekens op één rijtje. Meteen weer wat extra mogelijkheden!

 • Namen:
  Een veelgebruikt doel voor de A5 lightbox is om een naam, bijvoorbeeld die van je kindje erop te zetten. Gelukkig zijn de meeste trendy kindernamen tegenwoordig vrij kort. Wij keken eens naar lijstjes van leuke babynamen en ja hoor: namen zoals Emma, Luka (of Lukas), Noor, Louis, Ella, Stan, Nora, Vic, Mila, Tuur, Kobe, Liv, Noah, Marie,... zijn allemaal géén probleem voor op de A5 letterbak.

  Op de bovenste rij, voor de naam, plaats je dan bijvoorbeeld HELLO of SWEET. En hup, je hebt een Sweet Ella of Hello Stan.
  Wil je - zoals ons - af en toe wel eens wat 'valsspelen', dan kan je erboven WELCOME of WELKOM plaatsen.

  Ben je zwanger en wil je de naam nog geheim houden, dan kan je natuurlijk tijdens de zwangerschap voor SWEET BABY of HELLO BABY gaan...
 • Gewoon losse, veelbetekenende woorden kunnen ook heel leuk zijn. Een paar voorbeelden:
  LOVE
  PEACE
  HOME
  RELAX
  ENJOY

  SWEET
  WINE

  HAPPY
  ...

 • Op verjaardagen of vaderdag, moederdag kan je gaan voor een LEVE PAPA, LEVE MAMA, LEVE MARIE,...

 • Combineer de woordjes uit bovenstaande tip
  Een LOVE WINE is leuk voor in de keuken of HAPPY HOME in de woonkamer,...

  Lightbox A5
 • Gebruik symbolen!
  Koop een extra symbolenset en zeg het met symbolen!
  Bijvoorbeeld: Op de slaapkamer kan je SLEEP of DREAM gebruiken en de andere rij opvullen met toepasselijke symbooltjes zoals sterren, een wolkje, hartje,...

 • Woordspelingen:
  Op vrijdag is het wel grappig om bijvoorbeeld deze te plaatsen:
  FRI-
  NALLY 

 • Lente- en zomermaanden: 'T IS MAART (of APRIL, MEI, JUNI, JULI) past perfect op deze kleine letterbak.
  Wij gebruikten onze A5 lightbox begin juni eens met de tekst HEY JUNE en hadden zelfs nog plaats over voor een paar leuke symbooltjes.

  Hey June Instagram post van Living Lounge

 • Voor nog meer (P)inspiratie kan je op ons Living Lounge Pinterest bord terecht. Hierop verzamelen we leuke, ontroerende, grappige, diepzinnige quotes en tekstjes die je op je lightbox kan gebruiken.

Zo, nu is het aan jou!
Hebben jullie nog leuke ideetjes of een schitterende tekst die jij al eens gebruikte op je kleine lightbox? Laat het ons zeker weten in de commentaarbox!
Volgende keer nog wat meer lightbox tips.

Opmerkingen

Decoratie- en cadeauwinkel Living Lounge | Onze winkel in de Parijsstraat is permanent gesloten, maar onze online shop blijft open 24u/7d om leuke cadeautjes en mooie interieurdecoratie online te bestellen.
Gratis verzending (BE) voor webshop bestellingen vanaf 75 euro!