Over Living Lounge

 Living Lounge werd opgericht in 2005. Het winkelconcept groeide vanuit een voorliefde voor alles wat retro is; de pasteltinten en typische atomic stijl van de fifties, de space age afgeronde vormen en gewaagde kleuren van de jaren '60 en natuurlijk ook de prachtige behang- en stoffenpatronen uit de jaren '70.

Retro werd populair aan het begin van deze eeuw en heeft intussen zijn weg gevonden naar heel wat huiskamers. Natuurlijk behangen de meesten onder ons niet meer alle kamers en muren met druk bloemetjespapier, maar wordt retro woondecoratie vooral gebruikt om leuke accenten te leggen en kleur in huis te brengen. Het wordt steeds vaker gecombineerd met andere stijlen, zoals bijvoorbeeld een jaren '50 klassieker in een strak, modern interieur.

Living Lounge verkoopt veel retro geïnspireerde interieurinrichting en geschenken, maar in het assortiment is ook een mix van heel wat andere leuke spulletjes terug te vinden; van hebbedingetjes met vrolijke patronen en moet-ik-hebben kitsch objecten (wie houdt er nu niet van flamingo's, kabouters en bambi's?!) tot hip Scandinavisch design.

 

Onze Living Lounge aanraders:

* Bekijk zeker onze ruime collectie retro behangpapier (met 50s, 60s, 70s, 80s prints, damask/barok motieven, maar ook romantische bloemenprints, kitsch papegaaipatronen,...)
Een accentmuur met behangpapier kan je hele ruimte transformeren en sfeer scheppen!

* De retro booglamp blijft een must have die in bijna elke huiskamer prachtig staat. Onze andere retro verlichting maakt je huis extra gezellig.

* Als je een origineel geschenk zoekt, vind je zeker een gepaste print tussen onze leuke spulletjes met 50s housewives humor: koffiemokken, onderzetters, keukenschorten, magneten,... met grappige spreuken.

De webwinkel bevat een groot aantal van de producten die eveneens in de winkel te vinden zijn. Zo kan je je favoriete retro spulletjes vanuit je luie zetel bestellen.
Voor een uitgebreider en 'live' overzicht van alle producten kan je natuurlijk ook langskomen in de winkel in Leuven!

Veel kijk- en winkelplezier!

Living Lounge
Parijsstraat 42 - 3000 Leuven - België
BE0876.405.490

Decoratie- en cadeauwinkel Living Lounge | Parijsstraat 42 | 3000 Leuven - België

Openingsuren:
dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag: 14u-18u | zaterdag: 10u-18u
Gesloten op zondag, maandag en feestdagen

Onze online shop is open 24u/7d om leuke cadeautjes en mooie interieurdecoratie online te bestellen.
Gratis verzending (BE) voor webshop bestellingen vanaf 75 euro!