NIEUW!

Originele cadeautjes - woondecoratie - behangpapier

Welkom op de Living Lounge website & online shop!

De leukste cadeaus en woondecoratie.

Heb je een origineel cadeau nodig? Nood aan trendy decoratie voor je huis? Op zoek naar leuk behang? Bij Living Lounge vind je trendy en retro geïnspireerde interieurinrichting -van hip behangpapier tot kleurrijke lampen- en originele cadeautjes. Maar in het assortiment is ook een mix van heel wat andere leuke spulletjes te ontdekken; hebbedingen met vrolijke patronen, grappige gadgets, moet-ik-hebben kitsch objecten (wie houdt er nu niet van flamingo's, kabouters en bambi's?!), leuke bloempotten, retro telefoons,... 

Onze top 5 must haves van dit moment:
- De prachtige lightboxes staan op nummer 1! Hoe kan het dan ook anders? Deze letterbakken zijn personaliseerbaar, dus eindeloos plezier gegarandeerd. Ze zijn uit te breiden met de extra letter- en symbolensets. En bovendien milieu- en energievriendelijk dankzij het gebruik van LEDs.
- Onze collectie Orla Kiely behangpapier een topper bij de behangprints. We hebben ook andere Orla Kiely accessoires voor de liefhebbers!
- De ananaslampen! Deze figuurlampen fleuren meteen eender welke ruimte op.
Woondecoratie met grafische motieven, die je meteen dat feel good gevoel geeft, van broodtrommels tot kussens.
- Het ideale cadeau: een leuk of grappig gadget. Allemaal origineel én handig. De keukengadgets scoren steeds goed als geschenk!

Op deze webshop vind je een greep uit het aanbod, maar voor een uitgebreider overzicht van alle producten kan je natuurlijk ook langskomen in de winkel in Leuven. Deze leuke interieur- en cadeauwinkel bij uitstek is te vinden in de gezellige Parijsstraat, een verkeersvrije straat met heel wat originele winkeltjes en leuke lunch/koffie/dinner plekjes.

Er worden heel vaak nieuwe producten toegevoegd, dus bezoek ons zeker regelmatig eens terug. Of je kan via onze Facebook pagina ook op de hoogte blijven van de nieuwste spulletjes.

Veel kijk- en winkelplezier!
Living Lounge

Decoratie- en cadeauwinkel Living Lounge | Parijsstraat 42 | 3000 Leuven - België

Openingsuren:
dinsdag, woensdag, donderdag: 10u30-13u30 & 14u-18u | vrijdag & zaterdag: 10u-18u
Gesloten op zondag, maandag en feestdagen

Onze online shop is open 24u/7d om leuke cadeautjes en mooie interieurdecoratie online te bestellen.
Gratis verzending (BE) vanaf 75 euro!