NIEUW!

Originele cadeautjes - woondecoratie - behangpapier

Welkom op de Living Lounge website & online shop!

De leukste cadeaus en woondecoratie.


*** OPENINGSUREN NOVEMBER: ***
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 14u - 18u
Zaterdag: 10u - 18u

Gesloten op maandag, woensdag & zondag


Heb je een origineel geschenk nodig? Nood aan trendy decoratie voor je huis? Op zoek naar leuk behang? Bij Living Lounge vind je trendy en retro geïnspireerde interieurinrichting -van hip behangpapier tot kleurrijke lampen- en originele cadeautjes. Maar in het assortiment is ook een mix van heel wat andere leuke spulletjes te ontdekken; hebbedingen met vrolijke patronen, grappige gadgets, moet-ik-hebben kitsch objecten (wie houdt er nu niet van flamingo's, cactussen en bambi's?!), leuke bloempotten, retro telefoons,... 

Onze top 5 must haves van dit moment:
- Alle gezellige winterspulletjes en kerstdeco. We hebben een zwak voor goud en glitter, kitscherige kerstdecoratie, sfeervolle theelichthouders,...
- De prachtige lightboxes blijven een topper! Hoe kan het dan ook anders? Deze letterbakken zijn personaliseerbaar, dus eindeloos plezier gegarandeerd. Ze zijn uit te breiden met de extra letter- en symbolensets. En bovendien milieu- en energievriendelijk dankzij het gebruik van LEDs. Een lighbox online bestellen? Dat kan eenvoudig op onze webshop of kies rustig in de winkel in Leuven.

- Onze collectie cactus spulletjes! We zijn gek op cactussen en hebben dan ook een leuk aanbod kerstdeco, brooddozen, shoppingtassen,... met cactusprint of in de vorm van cactusjes. Must haves voor cactusfans.
Woondecoratie met grafische motieven, die je meteen dat feel good gevoel geeft, van broodtrommels tot kussens.
- Het ideale cadeautje: een leuk of grappig gadget. Allemaal origineel én handig. De keukengadgets scoren steeds goed als geschenk!

Toch te moeilijk om tussen al dat leuks een cadeau uit te kiezen? Met een cadeaubon van Living Lounge kan je je vriend(in), vrouw/man, zus, broer, moeder, vader, geliefde,... zelf iets leuks laten uitkiezen!

Op deze webshop vind je een greep uit het aanbod, maar voor een veel uitgebreider overzicht van alle producten kan je natuurlijk ook langskomen in de winkel in Leuven. Deze leuke interieur- en geschenkenwinkel bij uitstek is te vinden in de gezellige Parijsstraat, een verkeersvrije straat met heel wat originele winkeltjes en leuke lunch/koffie/dinner plekjes. Hoe je bij onze winkel raakt en meer info over openbaar vervoer, parkeren,... in Leuven hebben we hier voor je opgelijst. De openingsuren van onze winkel vind je hier.

Er worden heel vaak nieuwe producten toegevoegd in de winkel en op de online shop, dus bezoek ons zeker regelmatig eens terug. Of je kan via onze Facebook pagina of Instagram account @livingloungeleuven ook op de hoogte blijven van de nieuwste spulletjes.

Veel kijk- en winkelplezier!
Living Lounge

Decoratie- en cadeauwinkel Living Lounge | Parijsstraat 42 | 3000 Leuven - België

Openingsuren:
dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag: 14u-18u | zaterdag: 10u-18u
Gesloten op zondag, maandag en feestdagen

Onze online shop is open 24u/7d om leuke cadeautjes en mooie interieurdecoratie online te bestellen.
Gratis verzending (BE) voor webshop bestellingen vanaf 75 euro!