Welkom op de Living Lounge webshop. GRATIS verzending (BE) vanaf €75!

Living Lounge

NIEUWE PRODUCTEN:

Originele cadeautjes - woondecoratie - behangpapier

 

Welkom op de Living Lounge website & online shop!

De leukste cadeaus en woondecoratie.

Onze 'bakstenen' winkel in de Parijsstraat is permanent gesloten, maar je kan nog steeds hier op onze webshop terecht.
Een cadeaubon van in de winkel kan je vanaf nu ook gebruiken in de webshop.

Een vraag? Laat het ons weten via info@living-lounge.be


Heb je een origineel geschenk nodig? Nood aan trendy decoratie voor je huis? Op zoek naar leuk behang? Bij Living Lounge vind je trendy en retro geïnspireerde interieurinrichting -van hip behangpapier tot kleurrijke lampen- en originele cadeautjes. Maar in het assortiment is ook een mix van heel wat andere leuke spulletjes te ontdekken; hebbedingen met vrolijke patronen, grappige gadgets, moet-ik-hebben kitsch objecten (wie houdt er nu niet van flamingo's, cactussen en bambi's?!), retro telefoons,...

Toch te moeilijk om tussen al dat leuks een cadeau uit te kiezen? Met een cadeaubon van Living Lounge kan je je vriend(in), vrouw/man, zus, broer, moeder, vader, geliefde,... zelf iets leuks laten uitkiezen!

Je kan via onze Facebook pagina of Instagram account @livingloungeleuven ook op de hoogte blijven van de nieuwste spulletjes.

Veel kijk- en winkelplezier!
Living Lounge

Decoratie- en cadeauwinkel Living Lounge | Onze winkel in de Parijsstraat is permanent gesloten, maar onze online shop blijft open 24u/7d om leuke cadeautjes en mooie interieurdecoratie online te bestellen.
Gratis verzending (BE) voor webshop bestellingen vanaf 75 euro!